report with bookmarks does not render

Stimulsoft Reports.PHP discussion
Post Reply
andreb
Posts: 53
Joined: Tue Sep 20, 2011 5:15 am
Location: Netherlands

report with bookmarks does not render

Post by andreb » Sun Feb 09, 2020 3:22 pm

Hi guys,

When a bookmark is added to the report, the report does not render in the viewer.
(In the designer however, it works perfect)


The debugger of the browser shows:

SyntaxError: '' string literal contains an unescaped line break stimulsoft.viewer.js:1:8234
InitializeBookmarksPanel http://...[path to my file].../scripts/stimulsoft.viewer.js:8

Could you please help?
I use 2020.2.1
If you need a test report with data, please let me know.

Best regards,

Andre
HighAley
Posts: 8299
Joined: Wed Jun 08, 2011 7:40 am
Location: Stimulsoft Office

Re: report with bookmarks does not render

Post by HighAley » Tue Feb 11, 2020 3:13 pm

Hello.

It seems that there is a line break in the bookmark.
Please, try to remove it.

We have made an improvement.
You will not get the error in our next build.

Thank you.
andreb
Posts: 53
Joined: Tue Sep 20, 2011 5:15 am
Location: Netherlands

Re: report with bookmarks does not render

Post by andreb » Tue Feb 11, 2020 4:06 pm

Hi HighAley, thank you very much!

I removed the line break and carriage return by using: SELECT REPLACE(REPLACE(field_name, '\r', ''), '\n', '') FROM table_name;

Now, the bookmarks work perfect. :)
HighAley
Posts: 8299
Joined: Wed Jun 08, 2011 7:40 am
Location: Stimulsoft Office

Re: report with bookmarks does not render

Post by HighAley » Wed Feb 12, 2020 1:50 pm

Hello.

We are always glad to help you.
Let us know if you need any additional help.

Thank you.
Post Reply