Setting report property in designer using variable

Stimulsoft Reports.PHP discussion
Post Reply
pvb
Posts: 8
Joined: Tue Oct 13, 2020 3:40 pm

Setting report property in designer using variable

Post by pvb » Tue Oct 13, 2020 3:56 pm

Hello,

How to set chart property using variable. I want to do it from report designer.
In my case I want to set Y axis format using previously defined variable. Something like this, but it does not work:
zal1.png
zal1.png (7.61 KiB) Viewed 2715 times
How to do it?
HighAley
Posts: 8391
Joined: Wed Jun 08, 2011 7:40 am
Location: Stimulsoft Office

Re: Setting report property in designer using variable

Post by HighAley » Wed Oct 14, 2020 1:34 pm

Hello,

It's impossible to set the Format from a variable.
But you could do it win the BeforePrint event of the chart

Code: Select all

Chart1.area.yAxis.labels.format = FormatVariable;
Thank you.
pvb
Posts: 8
Joined: Tue Oct 13, 2020 3:40 pm

Re: Setting report property in designer using variable

Post by pvb » Fri Oct 16, 2020 9:57 am

Hello,

Thank you. It works fine :-)
Lech Kulikowski
Posts: 4053
Joined: Tue Mar 20, 2018 5:34 am

Re: Setting report property in designer using variable

Post by Lech Kulikowski » Mon Oct 19, 2020 1:57 pm

Hello,

You are welcome.
Post Reply