report never shows data when called from a dashboard

Stimulsoft Dashboards.WIN discussion
Post Reply
Ralf40670
Posts: 34
Joined: Wed Jul 17, 2019 5:08 pm

report never shows data when called from a dashboard

Post by Ralf40670 » Fri Jul 19, 2019 8:54 am

Hello,

whenever I open a report from a dashboard it does not show any data, although correct parameter values are passed on to the filter associated with the data band of the report.
The report alias however shows the correct name of the chosen product group.
The report opened by the dashboard does not even show data when the filter for the data band is disabled.

I have attached 4 screenshots to depict the behavior:

Screenshot Dashboard_01 shows the interaction associated with the barchart:
The Report OrderDetails is selected as DrillDownPage
Two Parameters are submitted to the Report: Report Alias andArtGr (ArtikelGruppe)

Screenshot Dashboard_02 shows the filter associated with the data band.
The filter works as expected when the report is called from within a report.

Screenshot Dashboard_03 shows the bar chart in preview mode.

Screenshot Dashboard_04 shows the empty report
The name of tab shows the product group selected by the user, the data area is always empty regardless
of the filter being enabled or disabled.

The report behaves correctly when called from within a parent report using an identical set of parameters.

What am I getting wrong here? Any help would be appreciated.

(Support ticket related to this posting: 3159648)

Regards
Ralf
Attachments
Dashboard_04.JPG
Dashboard_04.JPG (40.23 KiB) Viewed 301 times
Dashboard_03.JPG
Dashboard_03.JPG (67.03 KiB) Viewed 301 times
Dashboard_02..JPG
Dashboard_02..JPG (141.1 KiB) Viewed 301 times
Dashboard_01.JPG
Dashboard_01.JPG (129.05 KiB) Viewed 301 times
Last edited by Ralf40670 on Fri Aug 02, 2019 8:43 am, edited 1 time in total.
HighAley
Posts: 8070
Joined: Wed Jun 08, 2011 7:40 am
Location: Stimulsoft Office

Re: report never shows data when called from a dashboard

Post by HighAley » Fri Jul 19, 2019 5:03 pm

Hello, Georg.

We have reproduced the issue with drill-down parameters.
We need some time to make an improvement.

Thank you.

Ticker reference: #661
Ralf40670
Posts: 34
Joined: Wed Jul 17, 2019 5:08 pm

Re: report never shows data when called from a dashboard

Post by Ralf40670 » Thu Sep 12, 2019 8:26 am

This works in Version 2019.3.5.
Lech Kulikowski
Posts: 2037
Joined: Tue Mar 20, 2018 5:34 am

Re: report never shows data when called from a dashboard

Post by Lech Kulikowski » Thu Sep 12, 2019 9:00 am

Hello

We are always glad to help you!

Thank you.
Post Reply