show records in multiple design

Stimulsoft Dashboards.WIN discussion
pouyan4938
Posts: 10
Joined: Sun Apr 25, 2021 9:24 am

show records in multiple design

Post by pouyan4938 » Wed Jun 23, 2021 5:21 am

Hi i have a database "SQLITE" which have multi records.
i created a DataBand which include a image inside it. my page has 4 column to show 4 record in 1 page.
now i want to show every record of my database to special design, for example a first record image have top property be 10 and second record top property be 9 or third record left property be 5.
as you can se i didn't want to my report had Clean appearance because i want to be near of them make with a human hand.
as you can see in attached file. i have same component for show result but i need every record have different design and style and position. that's i need!
Attachments
Untitled.png
Untitled.png (58.32 KiB) Viewed 286 times
Lech Kulikowski
Posts: 3815
Joined: Tue Mar 20, 2018 5:34 am

Re: show records in multiple design

Post by Lech Kulikowski » Thu Jun 24, 2021 12:11 pm

Hello,

You can use Conditions. Or create a databand for each record with specified design via filtering (Line==reconrdid).

Thank you.
pouyan4938
Posts: 10
Joined: Sun Apr 25, 2021 9:24 am

Re: show records in multiple design

Post by pouyan4938 » Thu Jun 24, 2021 1:22 pm

thanks for your answer.
can you explain me how can do it with condition? because i didn't see any option for change left or top property for change it.
any link our document our any thing can help me more.
Lech Kulikowski
Posts: 3815
Joined: Tue Mar 20, 2018 5:34 am

Re: show records in multiple design

Post by Lech Kulikowski » Thu Jun 24, 2021 2:26 pm

pouyan4938
Posts: 10
Joined: Sun Apr 25, 2021 9:24 am

Re: show records in multiple design

Post by pouyan4938 » Thu Jul 01, 2021 12:13 pm

Hi.
i still have problem.
because i need to change my background image or change my top property of each record. i can't change this with condition. and when i want make my page to have 5 column i can't set several data band in next to each other, data bands made in below of my first data band.

i just need my each record be different background image and style and design
pouyan4938
Posts: 10
Joined: Sun Apr 25, 2021 9:24 am

Re: show records in multiple design

Post by pouyan4938 » Thu Jul 01, 2021 12:55 pm

every record have own position and angle and their distance from other is different .
i want to put a new image for more details but i did' not see Attach button in this page !
Lech Kulikowski
Posts: 3815
Joined: Tue Mar 20, 2018 5:34 am

Re: show records in multiple design

Post by Lech Kulikowski » Mon Jul 05, 2021 7:40 am

Hello,

Please send us a sample report with test data that reproduces the issue. Also, please send us a sample of the necessary result that you want.

Thank you.
pouyan4938
Posts: 10
Joined: Sun Apr 25, 2021 9:24 am

Re: show records in multiple design

Post by pouyan4938 » Tue Jul 06, 2021 7:48 am

Lech Kulikowski wrote:
Mon Jul 05, 2021 7:40 am
Hello,

Please send us a sample report with test data that reproduces the issue. Also, please send us a sample of the necessary result that you want.

Thank you.
OK i explain again.
i have a table which contain with "serial number", "full name", "city", "age" fields.
now i want to take a report which every record has different position and padding or margin as i make it on attached image, In other words i need i didn't like my report be Regular view and i want to be near to handwriting.
Attachments
Presentation1.jpg
Presentation1.jpg (70.8 KiB) Viewed 153 times
Lech Kulikowski
Posts: 3815
Joined: Tue Mar 20, 2018 5:34 am

Re: show records in multiple design

Post by Lech Kulikowski » Wed Jul 07, 2021 9:22 pm

Hello,

In that case, you can create your report from code as you need:
https://www.stimulsoft.com/en/samples/w ... in-runtime

Thank you.
pouyan4938
Posts: 10
Joined: Sun Apr 25, 2021 9:24 am

Re: show records in multiple design

Post by pouyan4938 » Sat Jul 10, 2021 4:44 am

Lech Kulikowski wrote:
Wed Jul 07, 2021 9:22 pm
Hello,

In that case, you can create your report from code as you need:
https://www.stimulsoft.com/en/samples/w ... in-runtime

Thank you.
Thank you for your answer.
I'm trying this way and I'm hope to make it.
and can i put several DataBand side by side on Stimulsoft ? as my sample image?
Post Reply