Automatically adjust the distance between text

Stimulsoft Reports.Net discussion
Post Reply
stimulsoft2019
Posts: 2
Joined: Sat May 18, 2019 11:02 am

Automatically adjust the distance between text

Post by stimulsoft2019 » Sat May 18, 2019 11:32 am

Hi
I'm facing this :
for a factor Signers may be low or high.
Family name and post of People are stored in a table.
Sometimes 1 signers
Image
Sometimes 2 signers
Image
Sometimes 3 signers
Image
Sometimes 4 signers
Image


How can I create this mode? How can I create this mode to automatically set the fields?
i try cross data band .but in cross data band Fields are printed in succession And can not control space .
Image
Lech Kulikowski
Posts: 1515
Joined: Tue Mar 20, 2018 5:34 am

Re: Automatically adjust the distance between text

Post by Lech Kulikowski » Mon May 20, 2019 11:55 am

Hello,

Please try to use the AutoWidth property.

Thank you.
stimulsoft2019
Posts: 2
Joined: Sat May 18, 2019 11:02 am

Re: Automatically adjust the distance between text

Post by stimulsoft2019 » Tue May 21, 2019 11:53 am

Hi
i try AutoWidth property. ( select textbox -> behavior->AutoWidth = true.
but i cant obtain the correct position the i mentioned above ).

Consider a sheet.
At the bottom of the page,
Sometimes signed by only one person.
Sometimes signed by two people.
Sometimes signed by three people.
Sometimes signed by four people.

Now :
when i select 1 person : must his name& Posts show center At the bottom of page .
if i select two person,Their names & Posts : should be displayed on the left and right At the bottom of page .
and if i select Three person heir names & Posts : should be displayed on the left center and right At the bottom of page .

I can not create the cross-sectional alignment (center Align,Left & Right Align ,Left center & Right align) with an appropriate spacing between the fields.
Lech Kulikowski
Posts: 1515
Joined: Tue Mar 20, 2018 5:34 am

Re: Automatically adjust the distance between text

Post by Lech Kulikowski » Tue May 21, 2019 9:03 pm

Hello,

In this case, you can try to use the code in BeforePrint event in which check count of records and set the necessary columns count for the band.

Thank you.
Post Reply