Version 2019.3.1

Stimulsoft Reports.Net discussion
Leandro Borges
Posts: 219
Joined: Tue Oct 27, 2015 4:19 pm

Version 2019.3.1

Post by Leandro Borges » Tue Jun 11, 2019 9:31 pm

Hello.

In versions prior to 2019.3.1, it was possible to switch within the data source the position of the Columns & Parameters by clicking on the button as attached. This button I did not find in version 2019.3.1. Was it withdrawn?

Thank you.
Attachments
Print.png
Print.png (72.11 KiB) Viewed 396 times
Lech Kulikowski
Posts: 1871
Joined: Tue Mar 20, 2018 5:34 am

Re: Version 2019.3.1

Post by Lech Kulikowski » Wed Jun 12, 2019 9:25 pm

Hello,

That option was removed several builds ago.
We do not have plans to return it. Sorry.

Thank you.
Leandro Borges
Posts: 219
Joined: Tue Oct 27, 2015 4:19 pm

Re: Version 2019.3.1

Post by Leandro Borges » Thu Jun 13, 2019 12:29 pm

Hello.

What a pity. :(
This option was very useful for me because it increased the space of the select.

Thank you.
Lech Kulikowski
Posts: 1871
Joined: Tue Mar 20, 2018 5:34 am

Re: Version 2019.3.1

Post by Lech Kulikowski » Thu Jun 13, 2019 1:18 pm

Hello,

Sorry.

Please let us know if you need any additional help.

Thank you.
Leandro Borges
Posts: 219
Joined: Tue Oct 27, 2015 4:19 pm

Re: Version 2019.3.1

Post by Leandro Borges » Mon Jun 17, 2019 1:52 pm

Hello.

Is it possible to go back this option?
Would there be another way to increase the space where the select is entered?

Thank you.
HighAley
Posts: 8065
Joined: Wed Jun 08, 2011 7:40 am
Location: Stimulsoft Office

Re: Version 2019.3.1

Post by HighAley » Tue Jun 18, 2019 7:31 pm

Hello, Leandro.

Sorry, this feature could not be returned.
There is no another way to do this.
You could edit the SQL query in any text editor.

Thank you.
Leandro Borges
Posts: 219
Joined: Tue Oct 27, 2015 4:19 pm

Re: Version 2019.3.1

Post by Leandro Borges » Tue Jun 18, 2019 8:29 pm

Hello.

Ok.

Thank you.
Lech Kulikowski
Posts: 1871
Joined: Tue Mar 20, 2018 5:34 am

Re: Version 2019.3.1

Post by Lech Kulikowski » Wed Jun 19, 2019 9:27 am

Hello,

Please let us know if you need any additional help.

Thank you.
Leandro Borges
Posts: 219
Joined: Tue Oct 27, 2015 4:19 pm

Re: Version 2019.3.1

Post by Leandro Borges » Mon Sep 09, 2019 8:04 pm

Hello HighAley.

The problem with using another text editor to edit the query is indenting select when copied to Data Source, as indentation doesn't come correctly, generating rework.
Is there any solution?

Thank you.
Lech Kulikowski
Posts: 1871
Joined: Tue Mar 20, 2018 5:34 am

Re: Version 2019.3.1

Post by Lech Kulikowski » Mon Sep 09, 2019 11:44 pm

Hello,

Sorry, maybe we did not exactly understand your question. Could you explain your issue in more details?

Thank you.
Post Reply