Multiple Data Bands with in a Group

Stimulsoft Reports.Flex discussion
Post Reply
trademark16
Posts: 20
Joined: Sun Aug 29, 2010 2:56 am
Location: Buffalo, NY

Multiple Data Bands with in a Group

Post by trademark16 » Tue Apr 26, 2011 11:35 pm

Does anyone know if it possible to have multiple data bands within a single group? I would like to do the following within a group:

Have a salesperson group header, under that have a data bands listing X amount or rows from a target table, then a second data band for that same salesperson with salary table, then a third data band listing information from a third table.

The report would keep this order for multiple sales people, having a page break after each salesperson.

I tried several different ways with no luck.

Any help would be greatly appreciated.
Vladimir
Posts: 1462
Joined: Fri Apr 13, 2007 4:05 am
Location: Earth

Multiple Data Bands with in a Group

Post by Vladimir » Thu Apr 28, 2011 1:40 am

Hello,

It is difficult for us to propose some solution of your problem. Please send us the test data, as well as an example of how the report should look. We will try to find a solution.

Thank you.
mayaa
Posts: 8
Joined: Fri Oct 06, 2017 9:08 am

Re: Multiple Data Bands with in a Group

Post by mayaa » Thu Dec 07, 2017 7:31 am

Is it doable? I have a similar requirement where in Financials are to be followed by a breakdown by GL code before another event's financials.
HighAley
Posts: 7757
Joined: Wed Jun 08, 2011 7:40 am
Location: Stimulsoft Office

Re: Multiple Data Bands with in a Group

Post by HighAley » Fri Dec 08, 2017 9:22 am

Hello.

Could you specify the product that you are using?
What version do you use?
It possible to create different reports.
Could you describe your scenario more detailed?

Thank you.
Post Reply