report display problem

Stimulsoft Reports.PHP discussion
Post Reply
yunfatt
Posts: 3
Joined: Fri Apr 12, 2019 1:26 pm

report display problem

Post by yunfatt » Fri Apr 12, 2019 1:37 pm

Hi,

I'm having two problems regarding report.js:

1. The report previewed correctly in Designer but after deployed to view at browser, the date and time field were rendered incorrectly.
For exmaple in designer, the date field displayed as
date: 26/01/2019 08:00:00
time :01/01/1970 23:30:00
but on browser:
date: 26 January 2019 00:00:00
time : (blank)

changing the Text Format did not help.

2. In Designer, the group header is visible. But at the browser, the group header is missing.

These issues already reported to Support but no much help is forth coming. I need to know if other users facing similar problems.

Regards,

YF Yap
Lech Kulikowski
Posts: 1526
Joined: Tue Mar 20, 2018 5:34 am

Re: report display problem

Post by Lech Kulikowski » Sat Apr 13, 2019 12:26 pm

Hello,

Please send us a sample report with test data which reproduces the issue.

Thank you.
yunfatt
Posts: 3
Joined: Fri Apr 12, 2019 1:26 pm

Re: report display problem

Post by yunfatt » Mon Apr 29, 2019 6:52 am

We updated the latest library and the problems solved.
Andrew
Posts: 3826
Joined: Fri Jun 09, 2006 3:58 am

Re: report display problem

Post by Andrew » Tue Apr 30, 2019 4:19 am

Hello,

Okay, thank you for letting us know about this.
Andrew
Posts: 3826
Joined: Fri Jun 09, 2006 3:58 am

Re: report display problem

Post by Andrew » Tue Apr 30, 2019 4:20 am

Okay, great!
Post Reply