Report Rendering Issue

Stimulsoft Reports.JS discussion
Post Reply
OwkGeek
Posts: 3
Joined: Tue Sep 20, 2022 1:12 pm

Report Rendering Issue

Post by OwkGeek »

Hi All ,

I have built a report and it works great in the preview window inside the designer app , but when I try to view the report inside my app the report breaks apart , I tried removing all the grouping and that does not help

Has any seen this issue before ?

Image
Lech Kulikowski
Posts: 4804
Joined: Tue Mar 20, 2018 5:34 am

Re: Report Rendering Issue

Post by Lech Kulikowski »

Hello,

What product and version are you use?
Please send us a sample project that reproduces the issue for analysis.

Thank you.
OwkGeek
Posts: 3
Joined: Tue Sep 20, 2022 1:12 pm

Re: Report Rendering Issue

Post by OwkGeek »

Hi ,

I am currently using the latest JS Report engine: 2022.3.5

I have attached a demo project, if you run the project in development mode all is fine, but once I run in productions mode it breaks as in the screenshot above

CMD

npm install
npm run dev - Works fine
npm run production - Broken report

If you need any more info then let me know

Lee
Attachments
Show-Report-VueJs-Pack.zip
(2.39 MiB) Downloaded 8 times
Max Shamanov
Posts: 385
Joined: Tue Sep 07, 2021 10:11 am

Re: Report Rendering Issue

Post by Max Shamanov »

Hello,

We need some additional time to investigate the issue, we will let you know about the result.

Thank you.
Max Shamanov
Posts: 385
Joined: Tue Sep 07, 2021 10:11 am

Re: Report Rendering Issue

Post by Max Shamanov »

Hello,

We ran your project in production mode and we were unable to reproduce the problem.
Can you provide more details on how to reproduce the problem?

Thank you.
Attachments
photo_2022-09-22_16-04-50.jpg
photo_2022-09-22_16-04-50.jpg (90.23 KiB) Viewed 143 times
OwkGeek
Posts: 3
Joined: Tue Sep 20, 2022 1:12 pm

Re: Report Rendering Issue

Post by OwkGeek »

Thank you support , I have manage to fix the issue , by updating the vue version 3.2.5
Lech Kulikowski
Posts: 4804
Joined: Tue Mar 20, 2018 5:34 am

Re: Report Rendering Issue

Post by Lech Kulikowski »

Hello,

You are welcome.
Post Reply